Har tvingats be om ursäkt.
1 av 4
Har tvingats be om ursäkt. - Foto: TT / Faksimil
2 av 4
- Foto: Faksmil
Det var på torsdagen som planet sköts ner.
3 av 4
Det var på torsdagen som planet sköts ner. - Foto: TT
Jason Biggs
4 av 4
Jason Biggs - Foto: TT

Här är filmstjärnans osmakliga skämt om nedskjutna planet

Hollywood-stjärnan Jason Biggs förefaller inte vara jättesympatisk.


Hela världen chockades när nyheten om att ett flygplan från Malaysia Airlines med närmare 300 personer ombord hade blivit nedskjutet i Ukraina.

Större delen av världen – utom skådespelaren Jason Biggs då. Biggs, känd från American Pie-filmerna och tv-serien Orange Is The New Black, kände sig i stället manad att skämta om det hela. Han frågade om någon ville ha hans extra flygtimmar.

Något som föga förvånande slog tillbaka mot den frispråkiga stjärnan själv. Massvis av twittrare gick till attack mot Biggs –som svarade med fler skämt. Samt gick till attack mot de som klagade på honom.

Bland annat förklarade han att man inte skulle följa honom om man inte hade humor och att det inte alls var för tidigt att skämta om det.

Men till slut fick han backa, radera sina tidigare tweets – och svara med ett gäng nya. Där bad han om ursäkt, sände sina tankar till de drabbades familjer och skrev att han förstod att kommentarerna var okänsliga.

LÄS MER: Ett passagerarplan nedskjutet i Ukraina

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.