Gjorde inbrott på restaurang – återvände för lunch

Mannen fångades på en övervakningskamera när han klättrade in genom fönstret till restaurangen. Samma dag återvände han för lunch – i samma färgstarka kläder.


Tvivelaktig tjuv

Inbrottstjuvar brukar försöka vara noga med att inte lämna efter sig spår. Här kan du läsa om en kille som gjorde precis tvärt om.

KALIFORNIEN. Man brukar säga att en riktigt smart mästertjuv aldrig återvänder till brottsplatsen. Det kan man inte riktigt säga om den här mannen, som nu misstänks för inbrott.

Den 28-årige mannen ska ha gjort inbrott på en mexikansk restaurang i Orange County, Kalifornien, genom att klättra in genom drive-in-luckan, uppger brittiska Metro. 

Händelsen fångades på restaurangens övervakningskamera. Men då han inte hittade några pengar att stjäla valde han efter en stund att gå därifrån. 

Återvände för lunch

Kanske blev suget efter någon mexikansk delikatess blev för stort, för av någon anledning valde 28-åringen att återvända till restaurangen när den öppnat. Oblygt nog hade han på sig samma färgstarka kläder – en grön t-shirt och en lustig keps.

Personalen som kollat på övervakningsfilmen kände inte helt oväntat igen mannen med den karakteristiska stilen. Polisen tillkallades och 28-åringen greps, skriver brittiska Metro.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

1 timme sedan

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

3 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.