Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det försvunna planet: Kroppar hittade

Under tisdagen kablades bilder ut i indonesisk media på vrakdelar som man tror tillhör det försvunna planet.
1 av 2

Under tisdagen kablades bilder ut i indonesisk media på vrakdelar som man tror tillhör det försvunna planet.

Ap

De anhöriga är märkbart chockade.
2 av 2

De anhöriga är märkbart chockade.

Ap

Nyheter | 30/12/2014 10:52

I sökandet på det försvunna flygplanet har man nu hittat kroppar i vattnet uppger nyhetsbyrån AP.

I jakten på det försvunna planet Air Asia flight QZ8501 uppger nyhetsbyrån AP att man har hittat 40 kroppar i vattnet, enligt Sveriges Radio. Tre av dem har redan bärgats i land, enligt BBC. 

Kropparna hittades tillsammans med flytande vrakdelar i Javasjön. Enligt räddningstjänstens chef är det med 95 procents sannolikhet att vrakdelarna tillhör det saknade flygplanet. 

Anhöriga chockade

Under en presskonferens som hölls under tisdagen av en chefen för sökoperationen så visade man bilder på vrakdelarna och kropparna. De anhöriga till passagerarna var väldigt chockade, skriver BBC . 

Air Asias VD Tony Fernandes visade sitt medlidande med familjerna på Twitter. 

Man har nu sökt efter planet i tre dagar sedan det försvann när det var på väg mot Singapore med 162 passagerare, vilket Nyheter24 skrivit om. På måndagen hittade man delar som man trodde tillhörde planet, vilket visade sig inte stämma, rapporterade Sveriges Radio.