Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Shelly fick blommor på Alla hjärtans dag – av sin döde man

- 18/02/2015, 09:13 -
<3
1 av 3

<3

Faksimil

Shelly fick blommor från sin bortgångna man på alla hjärtans dag.
2 av 3

Shelly fick blommor från sin bortgångna man på alla hjärtans dag.

Faksimil

Och hon kommer få det i resten av hennes liv.
3 av 3

Och hon kommer få det i resten av hennes liv.

Faksimil

"Ett bevis på hans kärlek."

Shelly Golay blev minst sagt överraskad på Alla hjärtans dag. Hon fick ett blombud från sin man som gick bort förra sommaren med texten "Glad Alla hjärtans dag älskling. Var stark! Din för evigt, kärlek från Jim".

För nästan tre år sedan blev hennes man Jim, diagnostiserad med hjärncancer och fick beskedet om att han bara hade några månader kvar att leva. Då ordnade han med en blombutik så att hans fru Shelly alltid skulle få blommor och komma ihåg honom på Alla hjärtans dag, skriver ABC News


Blombud i resten av hennes liv

När Shelly först fick blommorna trodde hon att det var deras barn som låg bakom det så hon kontaktade blombutiken som bekräftade att blommorna var från Jim.

– Jag kommer få blommor på alla hjärtans dag så länge jag lever, det är ett bevis på hans kärlek, säger hon och fortsätter:

– Det var äkta kärlek mellan oss, man hittar inte det väldigt ofta, du vet, sagan om romantik, riddaren på den vita hästen, du bara inte hittar det. Och även om vi inte fick ett slut på vår saga så var den fantastiskt.