Här leder Christian 96-åringen hem.
1 av 2
Här leder Christian 96-åringen hem. - Foto: Samantha-Jayne Brady/Facebook
2 av 2
- Foto: Samantha-Jayne Brady/Facebook

18-åringen Christian hyllas världen över efter den här bilden

Christian som skulle hjälpa den 96-åriga mannen hem fångades på bild.


STORBRITANNIEN. 18-årige Christian Trouesdale jobbar på butiken Aldi. Just nu är han internets största snackis. På en bild som sprids på Facebook ser man hur han går hand i hand med en 96-årig kund.

Bildkälla: Faksimil/Facebook

Det var Samantha-Jayne Brady som blev så rörd av att se hur Christian hjälpte mannen med kassarna och att hon tog en bild och la upp den på sin Facebook med texten: "Jag vill så gärna att han får uppmärksamhet från sin arbetsplats så om det här ger dig lite hopp om mänskligheten snälla dela".

Han hyllas av hundratals för sin medmänsklighet och folk från hela världen skickar meddelanden till honom, skriver The Independent.

Det fina med det hela är att det inte är första gången som han tog sig tiden att hjälpa den gamla mannen hem med sina kassar. Till Bolton News säger Christian att han hjälpt den äldre mannen tidigare.

– Jag frågade min chef om det var okej att gå hem med honom och han sa att det var det rätta att göra, så då gjorde jag det.

Christian är rätt förvånad över uppståndelsen då det här var "något han brukar göra, skriver The Independent.

– Mina föräldrar har lärt mig att behandla människor som man själv vill bli behandlad.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde flera göra som Christian?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,5 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.