Får hänga på stranden i stället?
Får hänga på stranden i stället? - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Här är nya reglerna för semesterparadiset – ska stoppa krökandet

Dags att boka om biljetterna?


Åk till Magaluf – om du vill sluta dricka alkohol efter klockan 22. För så blir det nämligen framöver, det skriver BBC. Från och med den nionde juni är det nämligen nya regler som gäller på platsen som är känd för fylleskandaler.

Men nu är det alltså slutkrökat vid 22, i alla fall på partyparadisets gator. Dessutom kommer det att bli hårda straff för människor som urinerar offentligt. Ovanpå det så kommer det att bli hårdare regler kring de olika barrundorna , det kommer att bli strikt förbjudet att hoppa mellan balkonger och butikerna kommer inte att få sälja alkohol efter midnatt, skriver BBC.

Rätt tufft för ett ställe som i princip gjort sig berömt för att alla kan åka dit och festa lite hur som helst. Men frågan är väl lite hur de 36 extra poliserna som kommer att börja ska kunna hålla koll på alla?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det bra regler?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Se upp i backen – lavinfara under långfredag

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

1 timme sedan
Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

3 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

igår 23:08
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.