Torsdag 21 Okt
Stockholm

Hon har varit otrogen med 100 män – skyller det på deras fruar

Pratar ut.
1 av 4
Pratar ut. Foto: Faksimil
Karen Marley har haft en massa affärer.
2 av 4
Karen Marley har haft en massa affärer. Foto: Faksimil
Över 100 faktiskt.
3 av 4
Över 100 faktiskt. Foto: Faksimil
Mest via otrohetssajter.
4 av 4
Mest via otrohetssajter. Foto: Faksimil

Rätt ut i morgon-tv med det bara.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efterdyningarna av att otrohetssajten AshleyMadison hackades blir allt bisarrare. Till exempel genom att 48-åriga Karen Marley gästade det brittiska morgonprogrammet "This Morning".

Faksimil ITV

Varför?

För att prata om att hon, enligt egen utsago, haft över 100 affärer med gifta män som hon träffat på liknande sajter. För att göra det hela ännu märkligare fanns även en anonym kvinna vars man hade besökt många av otrohetssajterna på plats i studion.

Faksimil

Inte för att det på något sätt fick Karen att tvivla på vad hon sysslar med dock. Enligt Daily Mail sa hon i programmet att hon är övertygad om att affärer med henne räddat många äktenskap och att problemet för de flesta män i deras förhållandet är att kommunikationen blivit bristande.

– Folk tror att affärer bara handlar om sex, men så är det inte. Det handlar om ett partnerskap också, det handlar om att män vill ha någon som skrattar åt deras skämt, sa hon enligt Daily Mail.

Faksimil ITV

Karen har varit gift tidigare, men säger nu att det inte är på tapeten eftersom att hon älskar sitt liv som singel. Däremot så säger hon att hon ibland kan få dåligt samvete efter några av sina affärer.

– Det finns en känsla av skuld för jag tycker verkligen att kvinnorna förtjänar att få veta, sa hon enligt Daily Mail och fortsatte:

– Men samtidigt så är det så att om en man är på en av sajterna och letar efter en affär, då kommer det att hända. Om de är beredda att leta efter någon att ha en affär med så kommer de att ha en affär.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela