Söndag 16 Maj
Stockholm

Förlamades efter olycka på sin möhippa – nu vill hon visa att alla kan vara sexiga

1 av 5
Rachelle är förlamad från bröstet och ner.
2 av 5
Rachelle är förlamad från bröstet och ner. Foto: Facebook
Nu lanserar hon en kampanj i sociala medier.
3 av 5
Nu lanserar hon en kampanj i sociala medier. Foto: Facebook
För att visa att alla kan vara sexiga.
4 av 5
För att visa att alla kan vara sexiga. Foto: Facebook
En av bilderna.
5 av 5
En av bilderna. Foto: Facebook

"Behöver inte definiera vem du är".

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När nu 29-åriga Rachelle Friedman Chapman firade sin möhippa 2010 slutade det med en katastrof. En vän till henne knuffade lekfullt ner henne i en pool – och det ledde till att Rachelle förlamades från bröstet och ner, skriver People.

Facebook

En nyhet som fick stor spridning – men som tyvärr renderade i en del hatfulla kommentarer.

– Helt plötsligt insåg jag att det fanns människor som såg mig som odejtbar och du börjar plötsligt titta på dig själv och tänka att "jag gillar inte det här med mig själv", säger hon till People.

Facebook

Själv gifte hon sig med samma man som hon hade planerat inför möhippan och har en tvåårig son. Så för att slå tillbaka mot hatarna och visa för sig själv, och för andra, att alla människor kan vara sexiga så har hon startat en kampanj i sociala medier där hon tagit en serie bilder hos en fotostudio.

Facebook

Det här är första sommaren som hon överhuvudtaget har på sig en bikini efter olyckan, och hon har ett tydligt mål med bilderna.

– Det viktigaste är katetern, som jag alltid måste ha. Jag vill visa att för alla att om du har den, bara ha den. Den behöver inte vara i fokus och definiera vem du är eller hur du ser ut, säger hon till People.

Facebook

– Jag hoppas att det här kommer att inspirera andra att fokusera på vad de älskar med sig själva och inte vara så kritiska, säger Rachelle till People.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela