Tisdag 26 Okt
Stockholm

Hon trodde hon träffat mannen i sitt liv – personen var en kvinna

Personen på bilden har ingenting med texten att göra.
1 av 3
Personen på bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Faksimil / Tumblr
Kvinnan utgav sig för att vara en man.
2 av 3
Kvinnan utgav sig för att vara en man. Foto: Faksimil / Gifsoap
Hon ska ha använt en löspenis när hon hade sex med den 25-åriga kvinna som nu anmält henne.
3 av 3
Hon ska ha använt en löspenis när hon hade sex med den 25-åriga kvinna som nu anmält henne. Foto: Scanpix

Kvinnan som utgav sig för att vara man är åtalad för sexuella övergrepp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En 25-årig kvinna har berättat hur hon blev facebook-vän och sedan inledde ett förhållande med en person som kallades sig för Kye Fortune. Daily Mail skriver om kvinnans förhållande med Fortune, som visade sig vara någon helt annan: en kvinna vid namn Gayle Newland. Nu har 25-åringen anmält Newland.

Newland uppgav sig för att vara en man som mådde dåligt över sitt utseende. Efter att ha haft kontakt över nätet en lång tid bestämde de sig för att träffas. På grund av att "Fortune" var så osäker på sitt utseende krävde han att 25-åringen bar ögonbindel.

Kvinnan gick med på det och paret träffades på ett hotel. Där hade de sex och kvinnan som låtsades vara mannen Kye Fortune ska ha använt en löspenis.

Det var först andra gången de träffades som 25-åringen förstod att något var fel:

– Någonting kändes fel när vi träffades. Jag satt på sängen och något sa mig att jag skulle ta av mig ögonbindeln så jag gjorde det, säger kvinnan i rättegången.

Hon berättar att det var då hon såg att personen hon trodde var en man i själva verket var en kvinna, och ännu värre, en vän till henne.

De båda studerar på University of Chester och hade lärt känna varandra ungefär samtidigt som den fejkade Fortune kontaktade 25-åriga kvinnan.

– Jag kunde bara inte tro det. Jag kunde inte tro det. Hon höll direkt för sitt ansikte med sin hand och sa, ”det är inte som du tror”, har 25-åringen sagt.

Daily Mail skriver att Newland står åtalad för flera fall av sexuella övergrepp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela