Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är grisiga attacken på premiärministern – ska finnas bildbevis

- 21/09/2015, 08:10 -
Ny bok till attack.
1 av 4

Ny bok till attack.

TT

David Cameron.
2 av 4

David Cameron.

TT

Uppenbarligen inte den inblandade grisen.
3 av 4

Uppenbarligen inte den inblandade grisen.

TT

David Cameron.
4 av 4

David Cameron.

TT

Det låter faktiskt inte så trevligt...

Englands premiärminister David Cameron har antagligen en lite halvsvettig start på veckan. Nu släpps nämligen en bok, "Call Me Dave: The Unauthorised Biography", och den engelska tabloidpressen gör vad de brukar när de känner att något är på gång – de drar på.

Bild: TT

Inte minst Daily Mail som fått författaren själv, Lord Michael Ashcroft, att skriva på egen hand. Eller i alla fall tillsammans med medförfattaren Isabel Oakenshott. Ashkroft, tidigare kassör för Torys, har nämligen en rejäl beef med Cameron och håller inte igen. Bland mycket annat så skrivs det att Cameron under sin studietid på Oxford var en del av en "dope smoking group" och att han senare under livet inte haft några problem med att kokain använts i sitt hem.

Bild: TT

Just hans liv på skolan är något som det skrivs mycket om, och Cameron anklagas för att ha varit redigt dekadent. Bland annat så anklagar en anonym person, som enligt författarna numera själv är en parlamentsledamot, Cameron för att under en initieringsceremoni till en klubb på skolan ska ha "fört en privat kroppsdel" i munnen på en död gris.

Bild: TT

Enligt Daily Mail ska vittnet själv ha sett fotobevis på det hela. Vi "misstänker" att det sista i den här storyn inte direkt är sagt...