1 av 2
- Foto: SVENSKA DAGBLADET / TT
Till slut kunde hon inte sköta jobbet längre.
2 av 2
Till slut kunde hon inte sköta jobbet längre. - Foto: AP/TT Bild

Tittade på porr åtta timmar om dagen – förlorade jobb och kille

En kvinna från Englad har tagit porrtittandet till en hela ny nivå. Hon tittade nämligen på porr åtta timmar om dagen. Det ledde bland annat till att hennes förhållande sprack.


Det hela började med att Jessie Meagans, 29, förre detta pojkvän tyckte att det var en bra idé att de kollade på porrfilm för att krydda till sexlivet. Men när förhållande var över började Jessie titta på diverse porrfilmer åtta timmar varje kväll, skriver The Sun.

Hon berättar för tidningen The Sun att hon även brukade porrsurfa på mobilen under arbetstid. Hon tröttnade på alla tusentals porrsajter som är gratis och började betala för att få lite mer "smaskiga" saker. Åtta månader senare hade hon en kreditkortsskuld på 40.000 kronor. Och medan hon spenderade nätterna framför skärmen blev Jessie allt mer trött under dagarna, så pass att hon somnade på jobbet och blev därmed sparkad från sin sekreterartjänst.

Men efter att förlorat sin pojkvän, sitt jobb och kört sin ekonomi i botten insåg Jessie att hon var tvungen att ta tag i sitt problem, hon gick en terapikurs online och har inte kollat på porr sedan dess. Nu mera jobbar hon i en bar skriver The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!