Hon blev våldtagen 43 200 gånger

Karla Jacinto har gått igenom helvetet på jorden – nu vill hon hjälpa andra.


Hon är bara 23 år gammal. Men Karla Jacinto har gått igenom kanske det värsta helvetet en människa kan uppleva. Som barn blev hon bortrövad av människohandlare och tvingades sälja sex.

För CNN berättar Jacinto att hon blev våldtagen av upp emot 30 män om dagen, sju dagar i veckan – i fyra år. Och hon blev ofta misshandlad av sin hallick, hon födde också en dotter i sin fångenskap.

Nu vill hon använda sina fruktansvärda upplevelser för att sprida information och den mexikanska människohandeln och om trafficing världen över.

– Minderåriga blir bortförda och iväglurade från sina familjer. Vi måste lära oss mer om vad som händer just nu, och ta bort ögonbindeln, säger Karla till CNN.

Se en längre intervju med Karla här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Huawei får ta del av hemlig information

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.