Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hängande kvinnan i Paris var gravid – men pojkvännen visste inte om det

- 17/11/2015, 23:35 -

Under den fruktansvärda dåden i Paris filmande en man hur en kvinna hängde på en husfasad för att undkomma terroristerna som kallblodigt sköt ihjäl människor i byggnaden. Det visade sig senare att kvinnan var gravid – och nu framkommer att hennes pojkvän inte visste om det.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den kvinna som syns hänga på konserthuset Bataclans fasad under terrorattacken i Paris. Det framkom senare att hon var gravid under attacken, och kan höras ropa detta under en videoupptagning.

Nu berättar den gravida kvinnans pojkvän att han inte visste om att hon var gravid. Inte heller hennes föräldrar visste om det, skriver Daily Mail.

Kvinnan, som kommer från Paris, var i tionde veckan och hade sagt till en vän att hon ville vänta till tredje månaden med att berätta för sin pojkvän.

Hon hängde utanför fönstret och räddades in av en man på insidan som drog in henne.

– Hon och det ofödda barnet mår bra. Efter att hon räddats ringde hon sin pojkvän, säger en av kvinnans vänner enligt Daily Mail.