Hon kallas "Internets värsta" – när du ser klippet förstår du varför

Klippet gör alla förbannade, med all rätt. Det tjejen gör mot den här killen är bland det värsta vi sett.


Att ge sig på svagare är riktigt fegt. Att sedan försvara det man gjorde är ännu fegare.

LÄS MER: Här utbryter storslagsmål i gallerian

På klippet som just nu retat upp stora delar av internet ser vi en tjej som slår till en kille som har Downs syndrom. Det är illa bara där, men historien som utspelar sig i Australien tar en ännu mer skrämmande vändning när tjejen försvarar vad hon gjort och uttrycker att killen förtjänade det. Enligt henne ska killen på något sätt hotat henne.

LÄS MER: Uber-chaufförer och passagerare i slagsmål

Nästa runda i den här historien kommer några timmar senare när tjejen än en gång försvarar det hon gjorde, och fortsätter skylla på killen. Hon skriver bland annat “Han kanske har en diagnos men han vet ändå vad som är rätt och fel”.

LÄS MER: Allsvensk spelare gripen efter vilt slagsmål – fångades på film

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.