Homofober be stupid.
Homofober be stupid. - Foto: FACEBOOK / GIPHY

Homofober försökte stoppa event – råkade samla in jättemycket pengar i stället

En antigay-grupp hade en plan. Problemet var att planen inte var särskilt smart.


I Australien skulle en HBTQ-förening hålla en bal för tonåringar som inte identifierar sig som heterosexuell. En helt fantastisk bal där man fick klä sig, agera och ta med sig precis hur man själv önskar. Egentligen så det skulle vara överallt kanske...

Bildkälla: Facebook

Men en homofobisk grupp, Stop Safe Schools Coalition, försökte att stoppa balen. Planen var klar – att köpa alla biljetter! Då kan ju inte de syndiga tonåringarna gå på eventet! Biljetterna kostade 40 australienska dollar, eller cirka 240 svenska kronor, skriver brittiska Metro.

Det var, synd nog för de trångsynta, en riktigt dum plan. HBTQ-föreningen Minus 18 crowdfundade biljetter för tonåringar som inte kunde ha råd så att de kunde gå gratis. Med andra ord – homofoberna skänkte otroligt mycket pengar för att fler tonåringar ska kunna gå på balen. "Ooops".

Bildkälla

Målet för Minus 18 var att samla ihop 15 000 australienska dollar, eller 900 000 kronor. Nu fördubblades det beloppet!

Det betyder att föreningen måste hyra en ännu större lokal så att alla får plats. Så det kan gå när man inte har alla hemma.

Tyvärr verkar politiker nu reagerat för att försöka stoppa alla projekt som Minus 18 har. För att det inte är "lämpligt för så unga personer"... Någon som är på att skapa en plan?

/
Bal
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar finska kranier

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.