Ett tio centimeters långt blad hittades i barnens leksaker. OBS till höger - genrebild.
1 av 2
Ett tio centimeters långt blad hittades i barnens leksaker. OBS till höger - genrebild. - Foto: TWITTER / TT BILD
Mamman är orolig att hennes sex månader gamla bebis skulle få tag i leksaken.
2 av 2
Mamman är orolig att hennes sex månader gamla bebis skulle få tag i leksaken. - Foto: TT BILD

Mamma i ilska efter att hon hittade vasst blad i barnens leksaksförpackning

En sjuårig flicka hittade ett långt vasst blad bland sina leksaker.


I en leksaksförpackning med barnleksaker av skumgummi hittade en sjuårig flicka ett tio centimeters långt vasst blad i England, skriver Mirror.

Hennes mamma Keira Dunnet är i chock efter att dottern hittade bladet. Det värsta är att hennes sju månader gamla son hade kunnat få tag i det först.

– Det ligger ett vasst blad i en barnleksak. Tänk om det ligger fler i andra barns förpackningar? Eller värre att någon la det i leksaken med flit, säger Keira Dunnet till Mirror.

Företaget B&M säljer leksakerna som ironiskt nog lovar "inga vissa kanter" på sina mjuka leksaker. Mamman tog inte emot de cirka 400 kronorna hon blev erbjuden av företaget och vill nu istället varna andra föräldrar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.