Kvinna fick meddelande från gud – i hennes barns bajsblöja

Om man letar – kan man hitta gud i allt.


Meddelanden från gud kan komma på alla möjliga ställen och i alla möjliga skepnader. Tydligen. Katy Vazquez från Florida är helt övertygad om att hon fått ett meddelande från gud – i form av bajs.

Hon har postat ett inlägg på Facebook om sin uppenbarelse och inlägget har delats över 6 000 gånger. Hon skriver: "Det här tecknet kom i den mest konstiga form. Min bebis bajs. Jag bytte blöja och han hade bajsat ett kors". Ja, gud finns tydligen i allt.....

/
/
Gud
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

MP: Ett ödesval för klimatet och naturen

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza. Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

En muminmugg återkallas eftersom den kan orsaka kvävning, skriver Konsumentverket.

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Hon står fast vid bedömningen att styrräntan kan sänkas i maj eller juni. Men vägen är inte spikrak och hon konstaterar att det har hänt en del de senaste veckorna.

Investor: Konsumenter fortsatt pressade

Wallenbergsfärens maktbolag Investors justerade substansvärde uppgick till 915 miljarder kronor, en ökning med 12 procent under det första kvartalet. Det motsvarar 299 kronor per aktie.