1 av 3
- Foto: ESA / TT
2 av 3
- Foto: ESA
3 av 3
- Foto: TT

Mystisk ledtråd till det kraschade flygplanet fotograferad av satellit

En satellit har fotograferat en minst sagt intressant detalj som kan sammankopplas med det kraschade Egyptair-flygplanet.


I ett uttalande säger europeiska rymdstyrelsen ESA att en satellit har fotograferat en fläck som tros vara olja från det saknade flygplanet från EgyptAir.

”Oljefläcken är 40 kilometer sydost om planets senast kända position och är omkring två kilometer lång”, står det i uttalandet.

Det har tidigare framkommit uppgifter att vrakdelar från planet ska ha hittats i havet 29 mil norr om Alexandria. Även troliga kroppsdelar från passagerare ska ha hittats.

Hör pilotens sista samtal med flygledningen:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.