Här spårar studentfesten – när "föreläsaren" börjar strippa

Killarna på studentfesten hade lurat alla. Nu har deras inhyrda föreläsare skapat stor debatt.


Så här i studenttider är det många som kommer att anstränga sig för att skapa minnen för resten av livet. Men de här killarna på anrika Luitpold-Gymnasium i München i Tyskland nöjde sig inte med skumpa och cigarr. Nu har deras video där deras gäst klär av sig nästan allt och börjar dela ut lapdances skapat stor debatt.

Enligt killarna skulle strippan Jarly föreläsa om jämställdhet och sexism, och till en början såg det ut som att det var det som skulle hända. Enligt Daily Mail började Jarly prata om relationer mellan lärare och elever, men sedan började kläderna åka av.

Jarly sätter sig sedan i en av killarnas knän och trycker in hans ansikte mellan sina bröst.

Precis som i Sverige är det inte oandligt att det går lite vilt till på avslutnignsfester, men nu har videon på Jarlys ”föreläsning” spridits på nätet, och det är nog en ganska säker gissning att det kommer bli hårdare regler framöver.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.