Här blir två barn förlamade – skrämmande bilder från olyckan

Nu vill familjen att alla ska titta på den här filmen från olyckan för att påminnas om att ta det lugnt i trafiken.


Robert och Renare Raiba var ute och körde med sina två döttrar i bilen norr om London i oktober förra året. De håller hastigheten på den slingriga landsbygdsvägen. Plötsligt svänger en stor Land Rover in framför familjens bil i hög fart.

Pappan som kör har inte en chans att styra undan och smällen blir kraftig.

Katrina, 5, och Karlina, 8, skadas allvarligt i olyckan. Båda småflickorna är nu förlamade från midjan och neråt. De två syskonen tillbringar fortfarande, över sex månader efter olyckan, mycket tid på sjukhus.

Föräldrarna har berättat att det inte går en dag utan att deras döttrar frågar när de kommer få tillbaka känseln i benen igen. Något föräldrarna eller läkarna inte kan svara på.

Familjen har nu delat med sig av den här filmen för att varna andra.

Föraren som orsakade olyckan körde fort för att komma ifatt en tredje billist som enligt honom ”pekat finger”. Han nekar dock till att han skulle jagat bilisten och därmed inte haft koll på övrig trafik. Mannen är nu åtalad, skriver brittiska Metro.

För ett tag sedan släppte polisen i England ett klipp som visar en olycka med dödlig utgång. Den gången somnade en lastbilschaufför vid ratten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.