Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här blir två barn förlamade – skrämmande bilder från olyckan

- 27/05/2016, 14:36

Nu vill familjen att alla ska titta på den här filmen från olyckan för att påminnas om att ta det lugnt i trafiken.

Robert och Renare Raiba var ute och körde med sina två döttrar i bilen norr om London i oktober förra året. De håller hastigheten på den slingriga landsbygdsvägen. Plötsligt svänger en stor Land Rover in framför familjens bil i hög fart.

Pappan som kör har inte en chans att styra undan och smällen blir kraftig.

Katrina, 5, och Karlina, 8, skadas allvarligt i olyckan. Båda småflickorna är nu förlamade från midjan och neråt. De två syskonen tillbringar fortfarande, över sex månader efter olyckan, mycket tid på sjukhus.

Föräldrarna har berättat att det inte går en dag utan att deras döttrar frågar när de kommer få tillbaka känseln i benen igen. Något föräldrarna eller läkarna inte kan svara på.

Familjen har nu delat med sig av den här filmen för att varna andra.

Föraren som orsakade olyckan körde fort för att komma ifatt en tredje billist som enligt honom ”pekat finger”. Han nekar dock till att han skulle jagat bilisten och därmed inte haft koll på övrig trafik. Mannen är nu åtalad, skriver brittiska Metro.

För ett tag sedan släppte polisen i England ett klipp som visar en olycka med dödlig utgång. Den gången somnade en lastbilschaufför vid ratten.