Advokaten hade en intim relation med en kvinnlig kollega. Och allt filmades av mannens hustru.
1 av 3
Advokaten hade en intim relation med en kvinnlig kollega. Och allt filmades av mannens hustru. - Foto: TT
Hon hade installerat kameror på mannens kontor.
2 av 3
Hon hade installerat kameror på mannens kontor. - Foto: TT
Det amorösa paret kommer dock inte få speciellt hårda represalier på jobbet.
3 av 3
Det amorösa paret kommer dock inte få speciellt hårda represalier på jobbet. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Satte upp kameror på makens kontor – fick se honom ha sex med kollega

Den australiensiska advokatens hustru kände sig misstänksam mot sin man. Men istället för att konfrontera honom med sina misstankar satte frun upp kameror på mannens kontor.


Den gifte juristen som arbetade för en advokatbyrå i australiensiska Brisbane blev tagen på bar gärning när han hade sex med en kvinnlig kollega på sitt kontor, skriver Daily Mail.

Detta efter att han fru låtit installera övervakningskameror på kontoret. Hon hade blivit misstänksam efter att rykten börjat cirkulera om parets affär i stadens advokatkretsar.

Men det mysande paret verkar inte få några tillsägelser från sin arbetsplats.

– Mannen borde nog vara mer orolig för problem med sin fru, säger advokatbyråns chef Patricia Ryan till Daily Mail Australia.

Det enda som kan spela roll för paret enligt Ryan är huruvida sexet var i samtycke eller inte, vilken typ av regler arbetsplatsen har rörande personliga relationer på arbetet.

Och om det amorösa umgänget skedde under eller efter arbetstid.

– Det är inte så passande om det skedde klockan halv elva på förmiddagen en vanlig vardag, kommenterar Ryan enligt Daily Mail.

Något annat som kan vara opassande är att ha sexdrömmar om personer som man kanske inte borde tänka så om, har du haft det?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft sex på jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.