Torsdag 19 Maj
Stockholm

Snabbmatskedjan lanserar god nyhet – som kan ladda din mobil

KFC lanserar en särskild låda som kan ladda mobilen.
KFC lanserar en särskild låda som kan ladda mobilen. Foto: TT

Vi vet alla hur jobbigt det kan vara att mobilen dör när vi är utom räckhåll för el eller ens en laddare. Det går ju ännu inte att ladda mobilen med vad som helst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Men sedan i mars kan du ladda din mobil på middagen. Jo, det är helt sant.

KFC har helt enkelt tagit tag i problemet och lanserat ett riktigt bra “happy meal”, skriver Time. Lådan kommer med inbyggda utgångar och kablar för att ladda mobilen.

Så att du aldrig missar att Instagramma maten.

Snabbmatskedjan kallar detta för “Watt a Box”, och är anpassad både till iPhones och Androids. Boxen är en limiterad utgåva i Delhi och Mumbai, som en kan få prova genom en tävling på KFC’s Facebooksida.

Louis Ruiz Ribot, marknadschef på KFC Indien, har sagt att de.

– Vi lanserade 5-i-1-boxen i mars med målet att ge en riklig komplett måltid och till ett överkomligt pris för våra kunder. Med lanseringen av Watt-lådan, har vi gett ett steg vidare och också infört ett element av verktyg i lådan. Alla lägger en avsevärd tid på smartphones dagligen, och en urladdat telefon är nästan en mardröm! Inger längre, så länge ‘Watt a box’ finns, säger KFC Indiens marknadschef Lluis Ruiz Ribot till Times of India.

Se reklamen ovan.

KFC finns på två orter i Sverige; Lockarp och Karlstad. Men det var minst sagt olika reaktioner på att KFC skulle komma till Sverige. Några upprördes och några tyckte att det var awesome.

Kommentera
Kopiera länk
Dela