Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Trina vaknade upp mitt i natten – med en oväntad gäst i sängen

- 23/06/2016, 19:54

Den här kvinnan vaknade upp till mångas värsta mardröm. En fem meter lång orm slingrade runt i hennes hem.

Har du någonsin haft en mardröm om ormar som tagit över ditt hus? Då vet du hur det är att vakna upp kallsvettig med paniken i halsen.

Trina Hibberd fick erfara ungefär detsamma när hon vaknade upp mitt i natten i sitt hem i Queensland, i måndags. Men det var först när hon hade vaknat som paniken kom, skriver Daily Mail.

I hennes hall kröp nämligen en fem meter lång pytonorm, som tog sin in i hennes gästrum.


Vid halv fem-tiden på natten ringde hon ormfångaren David Goodwin som garanterade att besten vägde 30 kilo och var en av de största han någonsin sett.


– Hon var förståeligt panikslagen när hon ringde. Han var inte en liten sak, och han rörde sig mot sovrummet, berättade Goodwin för Daily Mail Australien.

Det var inte första gången Hibberd hade sett ormen. Hon misstänker att det är samma orm som har hängt uppe i taket sedan 2012, uppger Daily Mail.

– Han brukar slinga ner i poolområdet för mat och dricka, sen slingra sig tillbaka innan soluppgången om han inte hade fyllt magen av mat, skrev hon på sin Facebook.

För inte allt för länge sedan hittade svenska Ellen en orm i sin lägenhet. Men det finns ju även de som faktiskt vill ha en orm – som Travis som helt obekymrat gömde en i sina byxor.