Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här räddar polisen livet på hundratals – sekunder senare sprängs bomben

- 29/06/2016, 10:50 -

En skrämmande video visar självmordsbombarens sista ögonblick i livet och nu hyllas polismannen som hjälte.

Med risk för sitt eget liv försöker polismannen gripa en av tre självmordsbombare på Atatürkflygplatsen i Istanbul. Polismannen hyllas nu som hjälte.

Minst 36 personer ska ha dött och 147 personer skadats vid explosionerna på Atatürkflygplatsen i Istanbul på tisdagskvällen. Nu kommer det mer och mer bilder som visar attacken, tidigare har Nyheter24 skrivit om klippet där man ser den ena av de tre bomberna sprängs.

Ett nytt klipp visar hur en av de tre gärningsmännen skjuts ner av en polis. Mannen ramlar och tappar sitt vapen, en AK-47. Människor runt om honom flyr i panik men polismannen springer fram med dragen pistol för att gripa mannen.

Självmordsbombaren på golvet sträcker sig efter sin bomb och då flyr även polisen. Polismannen hyllas nu som en hjälte, hans snabba ingripande räddade förmodligen livet på väldigt många människor.

Vill du ha mer nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!