Fredag 17 Sep
Stockholm

Flygbolag portar mamma på livstid – sonen spottade på passagerare

Det var när en familj skulle resa med flygbolaget Ryanair från Barcelona till Liverpool som händelsen skedde.
1 av 3
Det var när en familj skulle resa med flygbolaget Ryanair från Barcelona till Liverpool som händelsen skedde. Foto: TT Nyhetsbyrån
Problemen började redan under boardingen när familjens tvåårige son började spotta på andra passagerare.
2 av 3
Problemen började redan under boardingen när familjens tvåårige son började spotta på andra passagerare. Foto: TT Nyhetsbyrån
När flygpersonalen sa till blev mamman hotfull. Nu är hon portad på livstid av flygbolaget.
3 av 3
När flygpersonalen sa till blev mamman hotfull. Nu är hon portad på livstid av flygbolaget. Foto: TT Nyhetsbyrån

Sonen betedde sig riktigt illa och elakt mot andra passagerare. Mamman ska också ha varit hotfull mot flygpersonalen.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var när en familj – en mamma, hennes man och deras tre barn – skulle resa med flygbolaget Ryanair från Barcelona till Liverpool som händelsen skedde. Problemen började redan under boardingen när familjens tvåårige son började spotta på andra passagerare, skriver Liverpool Echo.

När familjen väl kom ombord på flygplanet bad personalen mamman att hålla koll på sin son. Mamman ska då ha blivit hotfull och använt skällsord, något som gjorde att besättningen kontaktade polisen som sedan väntade på familjen när flygplanet landade i Liverpool.

– Vi blev tillsagda att sitta kvar. Sen steg polisen ombord på planet och vi såg en man och en kvinna eskorteras av planet medan de bar på ett litet barn, säger en passagerare till tidningen och fortsätter:

– Vid bagageutlämningen berättade resenärer för oss att pojken hade spottat på personer på flygplatsen i Barcelona, hur de hade bett föräldrarna att stoppa det men hur mamman vägrat. Pojken hade fortsatt på planet och mamman var hotfull och aggressiv mot flygpersonalen. Allt var ganska surrealistiskt, säger passageraren.

Polisen grep aldrig mamman, men hon fick en ordentlig varning. Dessutom har flygbolaget beslutat att bannlysa henne från att resa med dem i framtiden.

– Vi tolererar aldrig förargelseväckande eller störande beteende, och säkerheten för våra kunder, vår besättning och flygplanet är vår högsta prioritet, säger en talesperson för Ryanair till Liverpool Echo.

Stör du dig på folk när du flyger?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela