Tisdag 11 Maj
Stockholm

Alltid drömt om att vara med i 10 000 meters-klubben? Nu är det lite lättare

Nu kan du bli medlem i 10 000-metersklubben hur enkelt som helst.
Nu kan du bli medlem i 10 000-metersklubben hur enkelt som helst. Foto: COPYRIGHT TT NYHETSBYRÅN / Henrik Montgomery / TT

De flesta tänker nog på en snabbis på toaletten när det kommer till 10 000-metersklubben. Det här är absolut inte så.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För dig som inte vet vad 10 000-metersklubben är ligger det till på följande sätt; man brukar säga att man är medlem i klubben om man någon gång haft sex på ett flygplan.

Nu har du och din partner världens chans till att bli medlem i 10 000-metersklubben. För bara 4 200 kronor är medlemskapet ditt.

Och du kan hålla på i en hel timma!

Det är ett amerikanskt flygbolag vid namn Flamingo Air som erbjuder möjligheten att ha en romantisk stund uppe i luften över Ohio, enligt Priceonominics.

För de allra flesta innebär 10 000 meters klubben att du smyger in i den trånga toaletten på flygplanet och har en härlig stund för er själva. Det som Flamingo Air erbjuder är inte riktigt samma sak. Här får du chocklad och champagne och istället för en trång toalet så finns det en stor madrass. (förhoppningsvis tvättas den flitigt.)

Det är alltså inte lika dramatiskt som turen in på toaletten men likväl är du med i klubben. Men enligt företagets vd David MacDonald så vill däremot inte alla ha medlemskapet.

– Ett par tog med sig en picknickkorg och frågade piloten om de fick ta bort alla kuddarna som låg på sängen. De hade åtta barn hemma och ville bara ha en timme ensamma utan dem, säger MacDonald.

Flamingo Air ska enligt Priceonominics varit ensamma om idéen fram tills i år, då ett företaget vid namn Love Cloud gett sig in i leken. Och då de har sina flygplan i Las Vegas lär det nog bli en del turer upp i kärleksmolnen. Speciellt då de har en bra slogan:

"Vad som händer över Vegas, stannar i Vegas"

Vill du vara med i klubben?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela