Nu kan du bli medlem i 10 000-metersklubben hur enkelt som helst.
Nu kan du bli medlem i 10 000-metersklubben hur enkelt som helst. - Foto: COPYRIGHT TT NYHETSBYRÅN / Henrik Montgomery / TT

Alltid drömt om att vara med i 10 000 meters-klubben? Nu är det lite lättare

De flesta tänker nog på en snabbis på toaletten när det kommer till 10 000-metersklubben. Det här är absolut inte så.


För dig som inte vet vad 10 000-metersklubben är ligger det till på följande sätt; man brukar säga att man är medlem i klubben om man någon gång haft sex på ett flygplan.

Nu har du och din partner världens chans till att bli medlem i 10 000-metersklubben. För bara 4 200 kronor är medlemskapet ditt.

Och du kan hålla på i en hel timma!

Det är ett amerikanskt flygbolag vid namn Flamingo Air som erbjuder möjligheten att ha en romantisk stund uppe i luften över Ohio, enligt Priceonominics.

För de allra flesta innebär 10 000 meters klubben att du smyger in i den trånga toaletten på flygplanet och har en härlig stund för er själva. Det som Flamingo Air erbjuder är inte riktigt samma sak. Här får du chocklad och champagne och istället för en trång toalet så finns det en stor madrass. (förhoppningsvis tvättas den flitigt.)

Det är alltså inte lika dramatiskt som turen in på toaletten men likväl är du med i klubben. Men enligt företagets vd David MacDonald så vill däremot inte alla ha medlemskapet.

– Ett par tog med sig en picknickkorg och frågade piloten om de fick ta bort alla kuddarna som låg på sängen. De hade åtta barn hemma och ville bara ha en timme ensamma utan dem, säger MacDonald.

Flamingo Air ska enligt Priceonominics varit ensamma om idéen fram tills i år, då ett företaget vid namn Love Cloud gett sig in i leken. Och då de har sina flygplan i Las Vegas lär det nog bli en del turer upp i kärleksmolnen. Speciellt då de har en bra slogan:

"Vad som händer över Vegas, stannar i Vegas"

/
Relaterat
Vill du vara med i klubben?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kryptokung inför rätta – stal miljarder dollar

Kadetter får sänkt lön – öppet brev till ÖB

En höjning av bruttolöneavdraget innebär att den månatliga ersättningen krymper för flera officersstudenter. Nu vill kadetter på flera av Försvarsmaktens skolor att beslutet omprövas.

Polisen i Hörby rapporterar om brand

"Larm om brand, Killhult", skriver polisen på sin hemsida.

Man hittad svårt knivskuren söder om Stockholm – för med ambulans till sjukhus

1 timme sedan
En man i 30-årsåldern hittades tidigt på tisdagsmorgonen svårt knivskuren i Västerhaninge söder om Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Raset för nyföretagande bromsar in

1 timme sedan
Antalet nystartade företag föll med nästan en femtedel under årets första kvartal jämfört med samma period förra året. Men nu ser raset ut att ha bromsat in. Under tredje kvartalet landade antalet nystartade företag på 13 procent lägre jämfört med samma period 2023, enligt statistik från Bolagsverket som mjukvaruföretaget Visma Spcs sammanställt.

Polisen i Sandviken rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kollision mellan lastbil och personbil.", skriver polisen på sin hemsida.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.