Tisdag 11 Maj
Stockholm

Misstänkt seriemördare jagas – tros ha dödat en tolvårig flicka

FBI är på jakt efter misstänkt seriemördare.
1 av 3
FBI är på jakt efter misstänkt seriemördare. Foto: TT / polisen
De har släppt en fantombild.
2 av 3
De har släppt en fantombild. Foto: Polisen
Mördaren tros vara en seriemördare.
3 av 3
Mördaren tros vara en seriemördare. Foto: TT

Mannen som beskrivs som en smal 20-åring är misstänkt för att ha mördat sju personer i Phoenix, USA. Nu har polisen släppt en fantombild.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Polisen i Phoenix arbetar dygnet runt för att ta fast en man som misstänks ha gjort en serie av mord i staden. Det senaste mordet, som också ska vara det kallblodigaste var mot 33-åriga Stefanie Ellis, hennes dotter Maleah, 12 år och mammans väninna Angela Linner, 31 år. Händelsen ägde rum utanför deras hem den 12 juni, skriver NBC.

Motivet till skjutningarna är ännu inte känt och varför polisen misstänker en seriemördare är inte heller offentligt. Men med hjälp av flera vittnesuppgifter från platserna har polisen lyckats ta fram en fantombild på den misstänkte seriemördaren som beskrivs vara en gänglig man i 20-årsåldern.


Bildkälla: Phoenix Police

En av personerna som misstänkts varit ett av seriemördarens offer är Krystal, 55.

– Det är otäckt att någon dödar oskyldiga – någons mamma, någons dotter – utan orsak och att ingen har några svar, säger hon till NBC.

Krystal hittades död på en gata i Phoenix men de allra flesta morden har skett precis utanför offrens hem under kvällstid och nattetid.

– Jag uppmanar alla våra medborgare att vara vaksamma, säger chefsåklagaren Bill Montgomery i en kommentar på Phoenix-polisens Facebooksida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela