FBI är på jakt efter misstänkt seriemördare.
1 av 3
FBI är på jakt efter misstänkt seriemördare. - Foto: TT / polisen
De har släppt en fantombild.
2 av 3
De har släppt en fantombild. - Foto: Polisen
Mördaren tros vara en seriemördare.
3 av 3
Mördaren tros vara en seriemördare. - Foto: TT

Misstänkt seriemördare jagas – tros ha dödat en tolvårig flicka

Mannen som beskrivs som en smal 20-åring är misstänkt för att ha mördat sju personer i Phoenix, USA. Nu har polisen släppt en fantombild.


Polisen i Phoenix arbetar dygnet runt för att ta fast en man som misstänks ha gjort en serie av mord i staden. Det senaste mordet, som också ska vara det kallblodigaste var mot 33-åriga Stefanie Ellis, hennes dotter Maleah, 12 år och mammans väninna Angela Linner, 31 år. Händelsen ägde rum utanför deras hem den 12 juni, skriver NBC.

Motivet till skjutningarna är ännu inte känt och varför polisen misstänker en seriemördare är inte heller offentligt. Men med hjälp av flera vittnesuppgifter från platserna har polisen lyckats ta fram en fantombild på den misstänkte seriemördaren som beskrivs vara en gänglig man i 20-årsåldern.


Bildkälla: Phoenix Police

En av personerna som misstänkts varit ett av seriemördarens offer är Krystal, 55.

– Det är otäckt att någon dödar oskyldiga – någons mamma, någons dotter – utan orsak och att ingen har några svar, säger hon till NBC.

Krystal hittades död på en gata i Phoenix men de allra flesta morden har skett precis utanför offrens hem under kvällstid och nattetid.

– Jag uppmanar alla våra medborgare att vara vaksamma, säger chefsåklagaren Bill Montgomery i en kommentar på Phoenix-polisens Facebooksida.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.