Reportern intervjuar James och blir helt ställd!
Reportern intervjuar James och blir helt ställd! - Foto: KTLA

James blir intervjuad – då blir reportern plötsligt förälskad i honom

Och det är fullt förståligt att hon förälskar sig i hunkiga James.


Reportern Wendy Burch från tv-stationen KTLA var i Kalifornien för att rapporterna om att flera hajar synts till vid en badplats, men istället för att arbeta så verkar det som att hon hittade kärleken.

Burch stannar en riktig hunk vid namn James för att kolla om han är medveten om att flera hajar synts till. James verkar dock inte alls bry sig om att hajarna är där utan är väldigt avslappnad i sin stil.

– Inget kommer hända och om något händer så är det bara en slump, säger James till Burch.

Under intervjun ser du hur Burch blir gladare och gladare av hennes stund med James och precis när han vänder sig om och ska fortsätta sin springrunda så tittar Burch in i kameran och säger:

– Jag älskar den där killen.

Det hela ser ut att rinna ur sanden då James kommer längre och längre bort men efter att programledaren uppmanar henne att jaga ikapp honom så släpper hon micken och påbörjar jakten.

Du kan se hela inslaget nedan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev du också kär i James?
Tack för din röst!
Senaste nytt

20 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.