Söndag 9 Maj
Stockholm

Mannen dog av ett ormbett – vaknade till liv på sin egen begravning

Mannen ska ha blivit biten av en orm när han var ute i skogen och samlade ved.
Mannen ska ha blivit biten av en orm när han var ute i skogen och samlade ved. Foto: TT/Google Maps

Personer hörde mannen skrika bara sekunder innan hans kropp skulle kremeras.

Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En ung man i Indien var ute i skogen och samlade ved när han ska ha blivit biten av en orm. Mannen, som var 23 år, gick hem till sin familj och berättade om ormbettet.

Men i stället för att ta honom till ett sjukhus så fördes han till en traditionell tantrisk utövare i en närliggande by för healing.

Men healing misslyckades och utövaren antog att den unge mannen hade gått bort. Människorna i byn var osäkra på vad de skulle göra eftersom en del i Indien hävdar att personer som dött av ormbett ska begravas och inte brännas, rapporterar Mirror.

Men till sist togs ett beslut och kroppen fördes till den lokala kyrkogården för att kremeras. Precis innan lågorna nuddade kroppen så började 23-åringen att skrika och personerna insåg då att han fortfarande var vid liv.

Mannan fördes till samma utöver i stället för ett sjukhus den här gången också. Men mannens liv gick inte att rädda och han dödförklarades ännu en gång. Kroppen togs sedan till ett sjukhus där de gjorde en obduktion.

Anledningen till att mannen inte fördes till ett sjukhus kan vara att det fortfarande förekommer vidskepliga föreställningar och metoder i Indien, rapporterar Mirror.

Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela