​Jaymes webcam-karriär hjälpte henne klara av sin svåra sjukdom

Jayme fick kraft att kämpa emot den svåra sjukdomen när hon bytte jobb – till webcam-tjej.


21-åriga Jayme Jones från London tjänar över 500 000 om året på sin webcam-karriär, och spenderar över 10 procent på underkläder. Hon arbetar nämligen med webcamsex.

I en intervju med Mirror berättar hon om hur hennes karriär har hjälpt henne att tackla sin svåra anorexi som hon har kämpat med sedan hon var 18 år.

– Jag trodde jag var tjock, så jag började utesluta måltider, berättar Jayme för Mirror.

Bytte jobb – och gick upp i vikt

Det var i juni förra året som hon insåg att lönen från telefonbutiken inte längre räckte till räkningarna och hon bestämde sig för att prova något annat.

Hon hade vänner som redan hade kontakter inom camsex-industrin och bestämde sig för att köpa en webbkamera. Helt plötsligt steg Jaymes årslön till en årslön på över en halv miljon kronor, och hennes kläder från att passa 13-åringar till 18-åringar.

Hennes nya jobb har nämligen gett henne ett helt nytt självförtroende som har gjort att hon tyckte om sin kropp allt mer och mer.

– Att vara en cam-tjej hjälpte mig att få tillbaka mitt kroppsförtroende och övervinna min ätstörning.

Har 100 kunder dagligen – och tjänar över 500 000 kronor

I början av sin nya karriär chattade hon mest med klienterna och tog betalt 33 kronor i minuten. Hon insåg snart att hon älskade både uppmärksamheten och pengarna, och började arbeta 6-8 timmar om dagen, med upp till 100 kunder dagligen. Och hon tjänar så bra att hon inte vill sluta.

– Pengarna är så bra att jag kommer skjuta upp andra saker i livet, som att skaffa barn. Så småningom vill jag ha min egen webcam-firma.

Jayne är öppen med sitt yrkesval inför både pojkvän och familj. Och de har inget emot det, de stöttar henne helt.

– Jag har självförtroendet att trycka ihop mina bröst och berätta för män att jag gjort saker jag aldrig skulle gjort på riktigt, säger hon till Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Malin som säljer sex i Stockholm och svenska massagesalonger som säljer penismassage.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt grovt brott i Södertälje

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

2 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

3 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

3 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

3 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

3 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.