Han har även fått en tröja.
Han har även fått en tröja. - Foto: Facbook

Connors flickvän vann stort på lotto – inför drömresan fick han dessa regler

Connor George är på Ibiza och lever livet. Eller är han verkligen det? Med flickvännens lista på regler lär han nog vara ett tråkigt resesällskap.


Connor George från Skottland befinner sig just nu på Ibiza för en grabbresa men innan han åkte fick han en lång lista på saker han inte fick göra för sin miljonär till flickvän Jane Park.

Den före detta lottovinnaren Jane publicerade en bild med sina regler på Facebook och lade till texten: "Psyko-Jane är på det igen".

Listan innehåller bland annat regeln att Connor inte får prata med några tjejer. Och helst ska han även försöka att inte få ögonkontakt med tjejer.

Connor får inte heller vara i samma rum med sina polare om de lyckas dra hem några tjejer. Och droger, det är det inte på tal om att han får ta. För att säkerställa att det inte sker så kommer Jane drogtesta pojkvännen när han är tillbaka.

Nedan kan du se hela listan.


Bildkälla: Facebook

Utöver dessa regler har han även fått en tröja av Jane där nog ingen går miste om att han har en flickvän. Hon har även lagt till den passande texten "Om du kan läsa det här så är du för nära min pojkvän"

Connor! Vi får hoppas att du har en bra semester på Ibiza och att du i alla fall har fått lite fickpengar från din rika flickvän.

Du kan även läsa om Kieran som också fick bestämt av hans flickvän vad han fick göra och inte göra.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du klara av en partner som Jane?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.