Brittany hade sex varje dag under ett år – så förändrades hennes liv

Trebarnsmamman och hennes man bestämde sig för att ha sex varje dag under ett helt år.


Trebarnsmamman Brittany Gibbons bor tillsammans med sin man Andy. Efter en konversation med sin vännina bestämde hon sig för att anta en utmaning som hennes vänner hade genomfört: ha sex varje dag under ett helt år.

Strax efter att hon fött sitt tredje barn och efter att ha sett hur väninnans förhållande var efter utmaningen så bestämde paret sig. Brittany hade sedan innan en dålig självkänsla när det kom till hennes kropp och klädde inte av sig helt när hon skulle ha sex med sin man. Hon tyckte också att hon började likna sin mamma mer och mer.

Bildkälla: Instagram

– Visste Andy ens hur jag såg ut naken längre? skriver hon i en text på Good Housekeeping och fortsätter:

– Att ha sex varje dag under ett år kändes lite galet, men också ett spännande sätt att tvinga mig själv att möta min kropp varje dag. Jag menar, förr eller senare kommer jag att dra av täcket och lämna lampan tänd, eller hur?


Så under ett helt år hade paret sex förutom några enstaka gånger när det gick maginfluensa eller någon var bortrest. Men ja, annars hade paret sex varje dag under ett helt år.

– I början kom jag på mig själv när jag stod och tog av mig linserna på kvällen, att "visst ja, jag ska ha ju ha sex också innan jag får lägga mig".

Efter några månader ändrades inställningen och att ha sex varje dag blev något att verkligen se fram emot. Ibland smög paret även in i tvättstugan, i garaget, i garderoben för att ta en snabbis.

– Vi blev mer romantiska mot varandra. Vi rörde varandra, kysstes mer än tidigare. Vår relation blev starkare allt eftersom vi blev mer intima med varandra.

Efter att ha utfört utmaningen så blev hon mer bekväm med sin kropp och parets relation blev bättre.

Bildkälla: Instagram

– Både han och jag njöt av min kropp. Och efter ett år slutade jag ha kläder helt och hållet. Mina barn skulle nog säga det i alla fall. Nu rusade jag inte från duschen till garderoben, utan gick omkring naken.

Efter året så hade paret mer sex än innan de tog sig an utmaningen.

– Att ha sex regelbundet med min man gör inte mitt äktenskap skilsmässosäkert eller försäkrat mot otrohet eller ångest, men det hjälper mig att känna mig nog självsäker i min kropp för att kunna överleva om det skulle hända, skriver Brittany.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sex varje dag?
Tack för din röst!