Han vann gratis brownies livet ut efter ett skämt på Facebook – då gjorde han något riktigt fint

En rolig historia som slutar riktigt fint.


19-årige Bradley William, från England, hade nog ingen aning om vad som skulle hända när han drog iväg ett meddelande till ett nyöppnat café i staden där han bor.

Han skrev till caféet på Facebook, på skämt, och frågade om företaget var intresserade av att ge honom gratis brownies och kakor, hela livet, om han fick 20 000 likes,10 000 kommentarer och 5 000 delningar på en screenshot av meddelandet.

Och ja, företaget accepterade utmaningen. OM han klarade det på 48 timmar.


Och det tog inte lång tid innan inlägget gick viralt. Redan inom 12 timmar hade han nått sitt mål. Folk över hela världen hörde av sig till Bradley och ville hjälpa honom.

Men alla var inte positiva..

– Ärligt talat så fick jag hat-meddelanden från människor som sa hur tjock jag är och att jag borde ta livet av mig, berättar Bradley för brittiska Metro.

Men, han struntade i de negativa kommentarerna och körde vidare. Han klarade alltså utmaningen och företaget höll sitt ord – de bad honom komma över för att diskutera hur de skulle lägga upp allt.

Men Bradley ville helt plötsligt inte ha alla brownies, utan valde i stället att donera bort alla till Catching Lives, en välgörenhetsorganisation för hemlösa.


En skämtmeddelande som i slutändan slutade riktigt fint, helt enkelt.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!