Felicia, 20: "Jag är så snygg att det är en förbannelse"

Efter Felicias blogginlägg så har hon blivit kallad för en bortskämd brat.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Felicia Czohanski från New York är en 20-årig tjej som menar att hennes utseende är en förbannelse. Hon beskriver sig själv som en typisk tjej med blont hår, stora ögon och har storlek 34DD på brösten, vilket motsvarar ungefär dubbel-D i Sverige.

I ett blogginlägg på tidningen Cosmopolitan beskriver hon hur hennes liv ser ut och saker hon får stå ut med på grund av hennes utseende. Hon skriver att om man ser henne på stan så har hon ofta kjol eller klackskor.

– Det är inte lätt att födas "vacker". När jag var yngre försökte jag i flera år att tona ner min personlighet och mitt val av kläder. Jag tänkte på om klänningen var för kort och så, skriver hon bland annat.

Felicia skriver också att folk kan vända sig om och säga opassande saker till henne på stan och att hennes utseende är mer något som får henne att känns sig osäker och inte självsäker.

– Jag är bara en ung kvinna som försöker ta mig någonstans

Efter inlägget har Felicia mötts av mycket kritik då en del menar att hon nog överskattar vad folk tycker om hur hon ser ut.

"Poängen är viktigt men tonen är helt skev. Som en professionell författare borde hon ha en bättre förståelse över hur man ska framställa sig själva. Så man inte ser ut som en bortskämd brat", skriver en person i kommentarsfältet.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/