Terroristen spränger sig själv – skulle bara ta en liten selfie

Det här är verkligen så dumt. Allt de skulle göra var att spela in en ny propagandavideo när allt gick fel.


Alla har haft en dålig dag ibland, när precis allt går fel och hjärnan verkar ha tagit semester. Ofta blir konsekvenserna inte så stora och det är bara att komma igen nästa dag.

För det här gänget i Syrien gick det betydligt värre.

Några terrorister som ska tillhöra Free Syrian Army skulle spela in en ny propagandavideo och hade samlats framför kameran. Om gänget verkligen tillhör FSA är inte helt klart. Längst ut till vänster sitter en kille som uppenbarligen gillar att ta selfies.

När killen på kanten plockar upp mobilen för att ta en bild på sig själv och gänget verkar han helt glömt bort att telefonen är kopplad till en slängladdning som ligger i rummet. I samma ögonblick som han trycker sprängs rummet. Efteråt kan man höra flera panikartade röster. Hur det gick för de i rummet är oklart.

Det här kanske inte är något att skratta åt egentligen men det är väldigt svårt att inte dra på munnen här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.