Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läraren till sina elever: "Slicka mig där jag pruttar"

- 19/09/2016, 20:14 -
Läraren använde väldigt grovt språk till sina elever.
1 av 3

Läraren använde väldigt grovt språk till sina elever.

OntCol/GIF

Bland annat bad hon en elev "på skämt" att "slicka henne där hon pruttar".
2 av 3

Bland annat bad hon en elev "på skämt" att "slicka henne där hon pruttar".

GIF

Hon kommer antagligen få lämna jobbet – och kanske dömas i rätten.
3 av 3

Hon kommer antagligen få lämna jobbet – och kanske dömas i rätten.

OntCol

Det är bara en av många saker som läraren ska ha sagt till sina elever. Nu utreds hon.

En engelsklärare i kanadensiska Ontario kommer den här veckan att ställas inför rätta. Anledningen ska vara att hon begått allvarliga fel i sin yrkesutövning. Hon är bland annat misstänkt för att ha sagt "slicka mig där jag pruttar" till en elev, skriver Buzzfeed.

I ett möte med ett lärarförbund anklagades dessutom läraren för att ha kallat en elev för "jävla pedofil" och sagt att en annan elev var klädd som "en tantig gammal kärring".

Det hela tar inte slut där. Läraren ska också ha blivit erbjuden muffins av en elev och då sagt "du menar som en muta? Då kan jag skita i en hel vecka efter allt fiber". Det fortsätter med att hon också ska ha yttrat orden "jag har aldrig sagt det här till en elev förut men – fuck you" och "det det är debatt (debate), inte onani (masturbate)".

Gif

Läraren har tidigare blivit avstängd i en månad utan lön efter att ha sagt till en manlig elev som red på ryggen på en annan kille att "så du gillar att ta den bakifrån?".

Den 23 september ska ett beslut falla om läraren är skyldig för sina brott.

I Sverige har två skolanställda blivit av med sina jobb efter att de öppet uttryckt sig rasistiskt efter Nyheter24:s avslöjanden. Dels då en man blev kallad för "loser" av en skolanställd, dels en lärare som öppet använde n-ordet under en lektion.