Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lily gör intima lerskulpturer – av alla killar hon haft sex med

- 24/09/2016, 22:16
Lily gjorde en minst sagt intim utställning av killarna hon haft sex med.
1 av 3

Lily gjorde en minst sagt intim utställning av killarna hon haft sex med.

Instagram

Hon fick idén efter att en kille hon haft sex med skickade henne ett drygt sms.
2 av 3

Hon fick idén efter att en kille hon haft sex med skickade henne ett drygt sms.

Instagram

Hennes skulpturer var så populära att alla sålde slut första gången hon visade dem.
3 av 3

Hennes skulpturer var så populära att alla sålde slut första gången hon visade dem.

Instagram

Lily Heaume har precis avslutat sitt verk som hon kallar 10 Portraits. Det är bara det att porträtten hon gjort är av en väldigt speciell kroppsdel.

Konstnärsstudenten Lily Heaume har gjort en väldigt annorlunda utställning som hon kallar 10 Portraits. "Porträtten" är av alla de killar som Lily någonsin haft sex med. Det är dock inte deras ansikten Lily har avbildat – utan deras penisar.

Hon fick den briljanta idén efter att hon fått ett drygt sms från en kille hon dejtat ett litet tag. I sin irritation valde hon att ta ut sin ilska på leran i hennes ateljé och skulpterade en väldigt detaljerad och realistisk penis. Hon skrev sedan "lögnare" över skaftet.

Lily berättar för Metro UK att hon sedan helt enkelt tänkte att hon kunde göra en för varje person hon varit med.

– Jag ser dem ändå inte som speciellt positiva upplevelser, berättar hon.

Sagt och gjort. En tid senare satt Lily med en imponerande samling av tio realistiska penisar. Alla killar hon haft ihop det med var dock inte lika glada över utställningen.

– En person gillade inte idén, en annan sa att det var pinsamt – för att vara ärlig så vet jag inte riktigt själv vad jag skulle tycka om någon gjorde en skulptur av mig.

Hon bestämde sig då för att ta det hela till en ny nivå för att undersöka hur andra personer skulle reagera, om de skulle tycka att det hon gjorde var fel.

På sin Tinderprofil laddade hon upp bilderna och svajpade sedan höger på alla killar som kom upp. Responsen blev dock inte som hon tänkt.

Många av killarna verkade tro att det var en samling "troféer" och Lily berättar att många skrev till henne och sa: "Du kommer behöva mer lera".

Men Lilys framtida sexpartners behöver inte oroa sig för att råka ut för att bli en skulptur. Hon har inga planer på att göra en uppföljning.

Dels för att hon tycker det vore rätt mot de personer som köpte skulpturerna i den första utställningen, och dels för att hon inte vill verka som att hon har sex med folk för att tjäna pengar på det.

– Det vore exploatering, säger hon till Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 4 seglivade sexmyter som du måste sluta tro på.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du gjort en skulptur i lera någon gång?