Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon trodde att sonen flyttade ut för 20 år sedan – i stället låg han död i huset

- 26/09/2016, 10:04 -

Polisen tror att kvinnan bott med sin sons skelett i 20 år – utan att veta om det.

Den här historien har en twist som inte ens den mest fantasifulla skräckförfattaren kunde skrivit. Det hela började med en äldre kvinna i Brooklyn, New York och hennes extremt stökiga hem.

Hon är klassad som en "hoarder", men är också blind. Twisten? Nyligen hittades ett skelett i hennes hem som visade sig vara hennes son. Dessutom kan han ha legat där så länge som i 20 år, uppger polisen i New York.

Upptäckten gjordes när husägaren Rita Wolfensohn låg på sjukhus och hennes släkting begav sig till huset för att ta med sig Ritas tillhörigheter till sjukhuset. På andra våningen hittade svägerskan Josette Buchman ett "intakt" skelett som hade jeans, strumpor och en skjorta på sig – liggandes på en tunn madrass på golvet.

Rummet var dessutom fyllt av spindelnät och sopor likt "en sopbil hade vält in hela sitt innehåll". Det stank av rutten mat, men ingenting skvallrade om att en död kropp låg där.

Polisutredare har sagt att de är helt säkra på att Rita inte hade en aning om att hon bodde med sin sons skelett. När de ställde frågor till henne berättade hon att hennes son "hade flyttat därifrån", skriver New York Post.

Ritas andra son dog 2003 vid 38 års ålder och släkten hade inte sett till andra sonen som troligen hittades död i huset på över 20 år.

Läs också om flickan som "öppnade ögonen" 300 år efter att hon blivit mördad. Eller om flickan som mördade sin mamma – och då uppdagades en otroligt sjuk familjehemlighet.

Glöm inte att ladda ner vår fullspäckade app för fler nyheter.