Ett hus i Brokklyn New york skelett i säng
1 av 3
En kvinna tros ha bott i 20 år med sin sons skelett. - Foto: Google Maps / TT
Adress i Brooklyn, New York
2 av 3
Kvinnan uppger att sonen "hade flyttat ut". - Foto: Google Maps
Skelett bild
3 av 3
Men släktingar hittade ett skelett på en madrass i huset. Skelettet på bilden är inte det i artikeln. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Hon trodde att sonen flyttade ut för 20 år sedan – i stället låg han död i huset

Polisen tror att kvinnan bott med sin sons skelett i 20 år – utan att veta om det.


Den här historien har en twist som inte ens den mest fantasifulla skräckförfattaren kunde skrivit. Det hela började med en äldre kvinna i Brooklyn, New York och hennes extremt stökiga hem.

Hon är klassad som en "hoarder", men är också blind. Twisten? Nyligen hittades ett skelett i hennes hem som visade sig vara hennes son. Dessutom kan han ha legat där så länge som i 20 år, uppger polisen i New York.

Upptäckten gjordes när husägaren Rita Wolfensohn låg på sjukhus och hennes släkting begav sig till huset för att ta med sig Ritas tillhörigheter till sjukhuset. På andra våningen hittade svägerskan Josette Buchman ett "intakt" skelett som hade jeans, strumpor och en skjorta på sig – liggandes på en tunn madrass på golvet.

Rummet var dessutom fyllt av spindelnät och sopor likt "en sopbil hade vält in hela sitt innehåll". Det stank av rutten mat, men ingenting skvallrade om att en död kropp låg där.

Polisutredare har sagt att de är helt säkra på att Rita inte hade en aning om att hon bodde med sin sons skelett. När de ställde frågor till henne berättade hon att hennes son "hade flyttat därifrån", skriver New York Post.

Ritas andra son dog 2003 vid 38 års ålder och släkten hade inte sett till andra sonen som troligen hittades död i huset på över 20 år.

Läs också om flickan som "öppnade ögonen" 300 år efter att hon blivit mördad. Eller om flickan som mördade sin mamma – och då uppdagades en otroligt sjuk familjehemlighet.

Glöm inte att ladda ner vår fullspäckade app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

igår 21:37
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.