Tjejen avslöjar otrogen pojkvän – ger honom en elstöt i pungen

Killen gav sin flickvän en elpistol i julklapp och sen var han otrogen. Det var en på alla sätt dum grej.


Att vara otrogen är bland det värsta man kan vara. Partnern som blir utsatt för det här vill gärna tänka ut en riktigt ond hämnd, ibland går det överstyr. Till exempel kvinnan som skulle ge sin otrogna man oralsex men istället skar av hans penis.
Den här tjejen vet dock precis hur hon ska hämnas på sin pojkvän genom att skada honom där det gör som ondast.

När Mandie Pistol (japp, hon heter så) får reda på att hennes pojkvän tydligen har en annan tjej så kommer hon ihåg julklappen hon fick, pojkvännen gav henne nämligen en elpistol.

Tillsammans med en kompis ljuger de ihop en historia om att Mandie ska åka från stan men istället håller de koll på pojkvännen.

Snart märker de att han tydligen befinner sig i ett hus tillsammans med vänner och en tjej. Flickvännen filmar hela sin hämnd och det börjar utanför huset.

När Mandie går in i huset får hon se pojkvännen tätt omslingrad av en annan tjej och då slår Mandie till. Hon trycker elpistolen rakt där det gör som ondast på en kille, han får helt enkelt en rejäl elstöt i pungen. AJ!

En elstöt från en sådan här elpistol är absolut inget farligt, polisen brukar använda dem för att sänka brottslingar och på så sätt kunna gripa dem. Det gör såklart rejält ont att få elstöten i pungen men killen kommer inte få några bestående men.

Det här är såklart inget beteende vi hyllar men samtidigt förstår vi tjejen här. Killen gjorde bort sig och ja, då får man ett straff.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit bedragen någon gång?
Tack för din röst!