Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Restaurang skulle bjuda på gratis burgare – det slutade med totalt kaos

- 26/09/2016, 16:06

Det här borde de kanske räknat med…

Gratis är gott och gratis mat är det absolut godaste som finns. Det vet du och det vet jag. Varför den här restaurangen inte verkade fatta det är ett mysterium.

Saudiarabiska snabbmatskedjan Kudu ville fira den nationella helgdagen 23 september med att ge sina kunder gratis burgare. En gratis burgare per person. Du kan nog räkna ut hur det slutade.

I en video som just nu sprids kan man se hur det såg ut inne på en av Kudus restauranger, hundratals barn och vuxna fullkomligt invaderar stället och sliter åt sig burgare efter burgare. Personalen syns i bakgrunden och slår uppgivet ut med händer, de kan inget göra åt kaoset som råder.

Flera personer ska ha tagit sig in bakom kassan för att få tag i gratis burgare. Förmodligen läste kunderna inte det finstilta, att erbjudandet bara gällde en burgare per person. Eller så brydde de sig inte alls.

Hur som helst, folk verkade väldigt sugna på burgare och vi får väl hoppas att de smakade bra.

På tal om hamburgare, du har väl koll på att det numera finns burgare med banan? Om du inte har det så får du all info här.

Om du nu inte får gratis mat så kanske det är lika bra att laga mat hemma. Då behöver du en bra matberedare, till exempel en fin Electrolux Assistent EKM4000. Bästa pris på en sådan hittar du på Prisjakt.