Måndag 29 Nov
Stockholm

Emilie har varit försvunnen i snart tre månader – nu har polisen fått tips från Sverige

Emilie har varit försvunnen i snart tre månader.
1 av 3
Emilie har varit försvunnen i snart tre månader. Foto: Privat
18-åriga Emilie Meng.
2 av 3
18-åriga Emilie Meng. Foto: Privat
Polisen menar att det är ett mysterium.
3 av 3
Polisen menar att det är ett mysterium. Foto: Privat

Nu kollar den danska polisen utanför Danmark och har bland annat fått tips från Sverige om Emilie Mengs försvinnande.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var den 10 juni som danska Emilie Meng försvann efter att ha varit ute tillsammans med sin vänner. Sedan dess har hon varit spårlöst försvunnen och en massiva sökinsats har gjorts.

I snart tre månader har Meng varit försvunnen och under tiden har det kommit in fler tips men det har visat att det inte handlat om henne.

Nu kollar polisen utanför landet och det har bland annat kommit in tips från Sverige från Interpols register över personer som är försvunna, skriver Ekstrabladet.

– Det är några som har hört av sig och hävdat att de sett henne på olika platser, bland annat i Tyskland och i Sverige. Men det har visat sig att det inte är henne man har sett, säger Søren Ravn-Nielsen på Sydsjällands och Lolland-Falsters polis till Ekstrabladet.

Försvinnandet har fått många människor att engagera sig och Missing People har anordnat sökinsatser där över 500 person deltagit. Fortfarande så samlas folk för att leta runt stationen där Emilie sist sågs.

– Det är många som är engagerade i det här. Det är ett fall som berört många, säger Stefan Jensen på polisen till Ekstrabladet.

Här kan du läsa mer om Emilie Mengs försvinnande. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela