Här är skräckfängelset där fångarna lämnats för dö av svält

Det är en hemsk video som smugglats ut från fängelset. Fångarna ber världen om hjälp efter att en fånge dött av svält i veckan.


Klippet på de avmagrade fångarna i den kala cellen för tankarna till andra världskrigets koncentrationsläger. I en ny video som smugglats ut från fängelset vädjar fångarna om hjälp, de är rädda för att de kommer dö av svält.

Bilderna kommer från San Juan de los Morros fängelset i Venezuela. I klippet, som ska vara filmat av internerna själva, ber fångarna att världen inte ska glömma dem. Personen som filmar säger att media måste få veta vad som händer.

Mat och mediciner är slut inne i fängelset efter att lokal polis hindrat mattransporterna från att nå fängelset. Även rent vatten är en bristvara innanför murarna och fångarna har ingen möjlighet att ta sig ut från byggnaden.

Videon har chockat Venezuela, flera anhöriga har hört av sig till myndigheterna med krav på drägliga villkor för fångarna.

I slutet av klippet tittar en fånge rakt in i kameran och säger ”Vi är alla människor och vi förtjänar en andra chans, låt oss inte dö här”, skriver Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.