Mamma tros ha injicerat heroin i sina barn – nu åtalas hon

Det unga paret ska ha kallat heroinet för "sömnjuice" och gett det till de små barnen.


Det lilla samhället Spanaway i Washington, USA, skakas nu av en fruktansvärd händelse.

Det unga paret Ashlee Hutt, 24, och Leeroy McIver, 25, har nu åtalats för ha behandlat Ashlees tre små barn riktigt illa.

Leeroy.

Enligt Daily Mail ska polisen ha hittat barnen i ett hem fullt av smutsiga sprutor och råttbajs.

Men det är inte allt – paret har nu åtalats för att ha injicerat heroin i barnen. Polisen har hittat märken på barnen och även spår av drogen som stärker misstankarna.

Ashlee med två av barnen.

Ashlees 6-årige son ska ha berättat för polisen att mamman kallade heroinet för ”må bra-maskin” och ”sovjuice”, och att barnen fick knark för att de skulle somna, enligt Daily Mail.

Både Ashlee och Leeroy har erkänt att de använder heroin. Det är inte klart om Leeroy är barnens biologiska pappa. Barnen har nu tagits hand om av sociala myndigheter.

Nyligen skakades USA av ett annat fall där ett par överdoserade heroin i bilen – samtidigt som fyraårige sonen sitter i baksätet. Läs mer om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde straffen för droginnehav skärpas?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.