Det tar mer än ett halvt dygn.
1 av 4
Det tar mer än ett halvt dygn. - Foto: Pixabay
Att åka mellan New Dehli
2 av 4
Att åka mellan New Dehli - Foto: Pixabay
Och San Francisco
3 av 4
Och San Francisco - Foto: Pixabay
4 av 4

Så lång är världens längsta flygning

​Det är flygbolaget Air India som har det nuvarande rekordet. Hade du orkat flyga så här länge?


Rutten går mellan New Dehli och San Francisco – helt utan stopp. Den är 1 512 mil lång, och slår det tidigare rekordet som var en resa mellan Dubai och Auckland på Nya Zeeland.

Så hur lång tid tar då den här superflygresan?

Pixabay

Svaret är mer än ett halvt dygn – nämligen 14 timmar och 30 minuter. Tänk dig det, helt utan att stanna och få sträcka på benen. Dock kommer inte Air India att vara innehavare av rekordet speciellt länge till.

Singapore Airlines ska nämligen börja flyga mellan Singapore och New York – helt utan stopp. Den resan är 1 650 mil lång, och kommer att ta 19 timmar, skriver Aftonbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett flygbolag som väger sina passagerare innan de går på planet – vilket många är upprörda över. Här kan du också läsa om världens säkraste flygbolag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du flygrädd?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".