Lisa gifte sig med en bedragare.
1 av 3
Lisa gifte sig med en bedragare. - Foto: Privat/TT
Och hon fick själv stå för hela notan.
2 av 3
Och hon fick själv stå för hela notan. - Foto: Privat
Mannen dömdes till fängelse eftersom månggifte är olagligt i Storbritannien.
3 av 3
Mannen dömdes till fängelse eftersom månggifte är olagligt i Storbritannien.

Lisa gifte sig med sitt livs kärlek – upptäckte hans mörka hemlighet på vinden

När hon städade uppe på vinden hittade hon något som chockade henne rejält.


Att gifta sig ska vara något positivt. Men för Lisa Buckingham blev det inte så. I stället avslöjades hennes mans mörka hemlighet som han hade gömt uppe på vinden.

När hon var uppe på vinden och städade hittade hon ett vigselbevis. Problemet var bara att namnet bredvid hennes man Mitchell Sharpes namn inte var hennes, utan någon annans.

– När jag tittade noggrannare så var mitt hjärta nära att stanna. Jag insåg att det var en annan kvinnas namn på, säger hon till The Sun.

Mannen var gift med en annan kvinna också och Lisa valde då att anmäla honom till polisen eftersom det är olagligt med månggifte i Storbritannien.

Han dömdes till fem månaders fängelse i april. Men det slutade inte där för Lisa upptäckte sedan att han även var förlovad med en tredje kvinna.

– Allt rasade samman när jag insåg att hela vårt liv tillsammans hade byggts på lögner. Jag var förvirrad men ändå övertygad om att jag behövde ringa polisen, säger hon till The Sun.

Lisa menar att hon föll för Mitchells lögner och fick betala ett högt pris. Hon vill nu varna kvinnan som förlovade sig med honom.

När Lisa sa ja till Mitchells frieri hade paret bara varit tillsammans i fyra månader. Men eftersom hans jobbliv inte var på topp när det var dags för bröllop fick Lisa stå för hela notan. Kalaset landade på ungefär 100 000 kronor.

Men Lisa blev varnad två dagar innan det var dags att gifta sig. En annan kvinna hörde av sig på Facebook och menade att mannen som Lisa skulle gifta sig med var en bedragare. Men när hon visade meddelandet för honom berättade han att det bara var ett svartsjukt ex.

Flera personer hörde av sig till Lisa och menade att mannen hon hade gift sig med var en bedragare. Hon valde då att kolla upp honom och fick det bekräftat för sig. Mitchell stod åtalad för flera fall av bedrägeri, 64 fall för att vara exakt.

Mitchell dömdes till ett års fängelse, men det var innan hon hittade vigselbeviset och såg att han var gift med ännu en kvinna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.