Kya, 21, fastnade i badkaret – nu vill hon göra en bröstförminskning

Läkarna tycker inte att brösten påverkar hennes liv. Så nu har Kya startat en insamling för att kunna göra en bröstförminskning.


Kya Granito, 21, från England har startat en insamling för att kunna få operera sina bröst mindre.

På grund av hennes bröststorlek får hon kämpa med att komma ur sängen och hon menar att hon även fastnade i ett badkar en gång.

Fortsätter brösten att växa kommer hon att få ännu mer problem med ryggen och hon menar att brösten även ger henne ångest. Hon har även svårt att ha råd med en behå eftersom brösten är så stora och hon inte kan ha vilken behå som helst.

Bildkälla: Facebook

"Jag har knappt råd med behåar eftersom brösten har blivit så stora. Jag får köpa nya kläder varannan vecka eftersom de blir för små på grund av mina bröst. Min rygg gör ont och ibland kommer jag inte ens upp ur sängen eller soffan. Jag har fastnat i ett badkar några gånger men enligt läkarna så påverkar brösten "inte" mitt liv", skriver Kya.

Men det har inte bara påverkat henne fysiskt utan även psykiskt. Kya har sedan tidigare lidit av både ångest och depression och brösten gör det ännu värre.

"Jag har en låg självkänsla på grund av brösten, det är ofta som jag inte ens lämnar huset." fortsätter hon.

På grund av de dåliga behåarna hon använder får hon ofta märken på axlarna och det har även hänt att hon har börjat blöda på grund av banden.

Nu hoppas hon att folk kan hjälpa henne att samla in pengar för att kunna göra en bröstförminskning.

Bildkälla: Facebook

"Jag skulle vara så tacksam och jag skulle kunna leva mitt liv och inte behöva oroa mig över om jag kan leka med mina syskon eller inte."

I kommentarerna på insamlingen är det blandade reaktioner. Flera stödjer inte hennes sätt sätt att få in pengar och menar att det finns värre saker som folk borde hjälpa till med och att det inte är okej av henne att be folk om pengar.

En annan menar att det kanske skulle vara värt att söka till ett tv-program som "våra pinsamma kroppar" och få hjälp med brösten, skriver Metro.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.