Pappan våldtog sin 13-åriga dotter – mamman filmade allt

Föräldrarna dömdes till 20 års fängelse 1996. Nu konfronterar dottern Amanda föräldrarna Jim och Justine för första gången sedan övergreppen.


Föräldrarna Jim och Justine dömdes till 20 år fängelse 1996 då båda erkände att de hade utnyttjat deras 13-åriga dotter sexuellt. Hon tvingades bland annat ha sex med sin pappa samtidigt som mamman filmade det.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Det var i Dr. Phil som dottern Amanda, i dag 30 år, konfronterade sina föräldrar och träffade Jim och Justine för första gången sedan övergreppen.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Efter att ha träffat sin dotter så berättade mamman att hon hatade sig själv och hade gjort otroligt dåliga val.

Jim vidhöll att han lärde sin dotter om sex som en ursäkt efter att ha förgripit sig på sin dotter och menade att hon bara var en "person som spelade en roll", skriver The Sun.

– Min oskuld stals från mig, mina föräldrar tvingade mig att ha sex med dem. Justine brukade visa mig hur skönt det var att ha sex genom att ha sex med min pappa framför mig, säger Amanda och fortsätter:

Bildkälla: Faksimil Youtube

– Det har gått 20 år sedan mardrömmen slutade men det är fortfarande svårt att förstå att de är ute från fängelset.

Amanda berättar också att hon ännu inte fått någon ursäkt från sin far. Han ska även ha försökt att bortförklara sitt beteende.

Även fast Justine uttryckte ånger över det hon tidigare gjort så försökte hon lägga skulden på sin man trots att hon filmade Jim när han hade sex med dottern. Hon ska även själv ha utnyttjat sin dotter sexuellt.

Bildkälla: Faksimil Youtube

– Jim fick reda på hur mycket pengar man kunde tjäna på barnpornografi. Om jag kunde ta tillbaka allt skulle jag göra det. Jag hatar mig själv för det jag gjorde, säger Justine.

Jim kommer att medverka i tv-programmet där han kommer att försöka förklara varför han gjorde som han gjorde, skriver The Sun.


Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.