Här hoppar de fallskärm – och har sex i luften

Det här paret tog sex till helt nya höjder – bokstavligen.


Många gillar nog sex rätt mycket, många gillar adrenalin och sedan finns det en del som även gillar fallskärmshoppning. Två personer som gillar alla de här sakerna är porrstjärnorna Hope Howell och Alex "Voodoo" Torre.

Alex som är en erfaren fallskärmshoppare och instruktör bestämmer sig för att kombinera sina två passioner – sex och fallskärmshoppning. Och självfallet filmade paret allt.

Bildkälla: Faksimil Youtube

De bestämmer sig för att göra ett så kallat tandemhopp där två personer är fastspända vid varandra och personen bakom är den som utlöser fallskärmen.

Porrstjärnorna spelar sedan in ett litet intro, nakna, och sätter sig sedan på planet – där de börjar ha sex.

– Hon började bara rida mig, sedan hade vi fem till tio minuter av riktigt bra sex innan jag måste börja tänka på att vi faktiskt ska lämna planet, säger Alex i videon.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Paret fortsätter ha sex även när de hoppar ut från planet.

– Att ha sex i luften var en fantastisk känsla. Fallskärmshoppning och få en adrenalinrush gör att dina sinnen förstärks. Definitivt det bästa sex jag haft i mitt liv, säger Hope.

Enligt henne själv ska hon ha fått fyra orgasmer under hoppet. Även Alex säger att han fick en innan han utlöste fallskärmen, som lyckligtvis fungerade felfritt.

Väl nere på marken igen firar paret att de lyckades genomföra det hela innan videon tar slut.

Se fler bilder från videon i bildspelet ovan.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Nyheter24 har tidigare skrivit om 10 sexscener där skådisarna gör det på riktigt och att storleken på din klitoris kan påverka hur lätt du har att komma.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du hoppa fallskärm?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat in Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.