Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polis hade sex på McDonald's – med kvinna som blivit våldtagen

- 23/12/2016, 21:34
Polisen döms till 22 månader fängelse efter att ha haft sex med en kvinna som blivit våldtagen.
1 av 2

Polisen döms till 22 månader fängelse efter att ha haft sex med en kvinna som blivit våldtagen.

Facebook/TT

Charlotte Peters.
2 av 2

Charlotte Peters.

Facebook

Polisen dömdes till 22 månaders fängelse för grovt tjänstefel efter att flera gånger haft sex med en kvinna som blivit våldtagen.

Polisen Charlotte Peters, 33, jobbade på Sexuall Offenses Exploitation and Child Abuse Command i London.

Hennes jobb var att vara en kontaktperson mellan ett offer vid ett sexualbrott och de poliser som utreder det som hänt.

Men när Peters blev kontaktperson för en yngre kvinna som blivit våldtagen så inleddes en sexuell relation mellan polisen och brottsoffret – något som absolut inte är okej.

De ska ha haft sex på bland annat en toalett på McDonald's, skriver Metro. Relationen pågick under ett par veckor och den unga kvinnan bodde för tillfället på ett skyddat boende.

Kvinnan insåg efter några veckor att hon fått känslor för Peters men att hon inte skulle lämna sin flickvän för henne.

– För att använda hennes egna ord. Hon var trött på att vara hennes fula lilla hemlighet, sade åklagaren Kate Bex i rätten, skriver Metro.

Personalen på boende fick då höra om relationen av kvinnan vilket ledde till Peters försöka få tyst på kvinnan. Hon hotade då med att ta sitt liv och tvingade henne att radera appar de två kommunicerat via.

Kvinnan försökte då att ta sitt liv när allt blev för mycket. Men i rätten menar hon att Peters inte hade utnyttjat henne utan att de var "två personer som föll för varandra under fel omständigheter".

Peters erkände brotten som hon blev åtalad för och dömdes till 22 månaders fängelse för grovt tjänstefel. Enligt domaren kommer hon inte att få fortsätta jobba som polis, skriver Metro.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.