Hon har blivit en internetkändis.
1 av 2
Hon har blivit en internetkändis. - Foto: Derek Walter
Nom nom nom.
2 av 2
Nom nom nom. - Foto: Derek Walter

Paret trodde att de köpte en minigris – men de hade fruktansvärt fel

Steve och Derek ville utöka sin lilla familj med en bedårande minigris, men de märkte snart att de hade fått något helt annat.


Steve Jenkins och Derek Walter, från Ontario, Kanada, hade länge tänkt utöka sin familj med en liten och urgullig minigris. De snubblade över en person som sålde en gris personen sade var sex månader gammal och inte skulle bli mycket större än så, skriver Mirror.

De döpte minigrisen till Esther. Men paret märkte snabbt att något inte stod rätt till när deras lilla älskling började växa i en galen takt. Först levde paret i förnekelse, men när deras bedårande lilla Esther plötsligt vägde mer än en normalstor isbjörn.

Bildkälla: Facebook

Men trots Esthers otroliga förändring så valde paret att behålla henne.

– Vi adopterade henne. Och vi älskar henne. Esther kan inte kontrollera sin storlek och vi har absolut inga tankar på att lämna bort henne, säger Steve.

Esther äter idag enorma mängder frukt, nötter, foder och flera paket Ben & Jerry's-glass – i veckan. Hennes omättliga aptit har kostat paret en hel del.

Bildkälla: Facebook

Hon bor med Steve och Derek och deras två hundar i huset, och hon ska vara helt rumsren enligt paret. Hon har en egen säng där hon brukar ligga och slappa, då hon inte ligger i matte och husses säng.

– Hon är en väluppfostrad gris som inte sover i vår säng på nätterna, förklarar paret.

På somrarna är Esther mest ute och bökar runt i jorden, som en vanlig gris. På vintrarna gillar hon mest att mysa inomhus.

Bildkälla: Facebook

Huruvida hon kommer fortsätta att växa vet paret inte ännu. Men enligt deras veterinär borde den fyra-åriga grisen vara mer eller mindre färdigvuxen nu.

Och Steve och Derek är inte de enda som fallit pladask för Esther. Det har nämligen otroligt många som följer henne via hennes Facebook-konto Esther The Wonder Pig. Framför allt är det hennes charmiga leende som lockar till sig folk tror Steve och Derek, skriver Mirror.

Se fler bilder på Esther i bildspelet ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om minigrisarna som tagit över Instagram, så vill du se fler gulliga grisar är det bara att kolla in det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du behållit Esther?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.